ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΓΗΤΟ

H ομάδα του “Sarande” a Salt Beach Bar Restaurant με μεράκι και αστείρευτη φαντασία ξεκινά απο τις πρώτες πρωινές ώρες με πρωινά απο τη μεσογειακή κουζίνα μας, συνεχίζοντας με δροσερά snacks, πολυβιταμινούχες σαλάτες με τοπικά προιόντα, κατευθείαν απο τον κήπο μας, δροσερά cocktails και φυσικούς χυμούς με φρούτα εποχής.

Η κουζίνα μας στηρίζεται στο “eat like a local” η αλλιώς στην τοπική μεσογειακή κουζίνα μας με κύριο στόχο μας το καθημερινό σπιτικό φαγητό, τα φρέσκα μας ψάρια αλλά και τις ποικιλίες των τοπικών ντόπιων κρεάτων.

Για τους coffee lovers το Sarnade all day cafe bar bite επιλέγει κόκκους καφέ οι οποίοι βασίζονται στην φιλοσοφία του καφέ ανώτερης ποιότητας.
Η σειρά περιλαμβάνει καφέδες οι οποίοι παράγονται υπό αυστηρές προδιαγραφές για να προσφέρουν γευστικές εμπειρίες οι οποίες χαρακτηρίζονται ως απόλυτα μοναδικές. 
Οι έμπειροι bartenders μας δημιουργούν ιδιαίτερα cocktails με φρέσκους χυμούς απο αρωματικά βότανα και ποτά τα οποία συνοδεύονται απο δροσιστικά snack και ευφάνταστες σαλάτες.
 

SUNRISE IN SARANDE

Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΟΤΟ

ΚΑΦΕ ΠΟΤΟ ΣΤΟ ΚΥΜΑ

Γιατί εμάς;

Μέσα απο την αγάπη μας γι αυτόν τον επίγειο παράδεισο ξαναδημιουργήσαμε το

“Sarande” a Salt Beach Bar Restaurant

ως ένα χώρο απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον του Πηλίου.

  • Akis & Niki
  • Ride the Waves
  • Diving in a clear sea
  • Sarande sunrise

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΓΙΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑ